Postări

Ciorbă de miel la foc

  Ciorbă de miel la foc Ingrediente: 500 g carne de miel (pulpa sau ceafă), tăiată cuburi 1 ceapă mare, tocată 2 morcovi, tăiați rondele 2 cartofi, tăiați cuburi 1 ardei gras roșu, tăiat cuburi 1 roșie mare, tocată 2 căței de usturoi, tocați 1 legătură de mărar, tocat 1 legătură de pătrunjel, tocat 1 legătură de leuștean, tocat 1 litru supă de miel sau de legume 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de oțet Sare și piper după gust Mod de preparare: Într-o oală mare, încălzește uleiul de măsline și sotează ceapa și usturoiul până devin moi. Adaugă carnea de miel și prăjește-o până se rumenește pe toate părțile. Adaugă morcovii, cartofii, ardeiul gras și roșia și gătește-le pentru încă 5 minute. Toarnă supa de miel sau de legume și adu la fierbere. Redu focul și lasă ciorba să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 1-1,5 ore, până când carnea de miel este fragedă și legumele sunt fierte. Asezonează cu sare, piper și oțet după gust. La final, adaugă mărarul, pătrunjelul și leușteanul ...

Rețeta mea

  Bun venit pe Rețeta mea! Sunt Vadim,un pasionat de gastronomie care iubește să experimenteze și să împărtășească rețete delicioase. Pe acest blog ,vei găsi o varietate de rețete, de la cele tradiționale la cele moderne,sfaturi culinare și povestiri savuroase din bucătăria mea. Ce poți găsi aici  Indiferent dacă ești un bucătar experimentat sau abia începi să descoperi arta gătitului, aici vei găsi rețetele pas cu pas,ghiduri de ingrediente,și multe altele. Abonează-te și urmărește-ne! Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele rețete și sfaturi. Feedback  Îți place ce găsești aici?Lasă un comentariu!